Olika badtunnor – alternativ för dig som vill kunna bada utomhus året runt

27 mars 2023
Staffan Ehrlin

editorial

Vinternätter kan vara fruktansvärt kalla, men du behöver inte leva ett säsongsbundet liv om du investerar i rätt utrustning. Om en pool inte är ett alternativ för dig är badtunna ett utmärkt sätt att komma ut och njuta av naturen året runt. Ett dopp i det varma vattnet hjälper dig att slappna av i musklerna, minska din stressnivå och få endorfinerna att flöda – perfekt efter en lång dag på jobbet eller studierna! I det här blogginlägget tar vi en titt på några av de olika typer av badtunnor som finns tillgängliga så att du kan fatta ett välgrundat beslut som passar din prisklass, önskade livsstil och personliga smak. Så vad väntar du på? Låt oss dyka in i den hetaste trenden inom utomhusliv!

 

En av de mest populära badtunnorna på marknaden är en fristående, mindre badtunna/spa. Dessa badtunnor är färdiga att användas direkt ur lådan och kräver endast en minimal installation. De kommer vanligtvis med inbyggda, värmare och pumpar så du behöver inte oroa dig för några extra komponenter. De är lätta att flytta runt och kan användas både inomhus och utomhus. Dessutom är dessa badtunnor perfekta för par som vill ha en romantisk kväll på bakgården!

image

Elda med ved

Ett annat bra alternativ är en uppblåsbar badtunna. Dessa lätta modeller erbjuder många funktioner och bekvämligheter, särskilt om du letar efter en portabel spa-upplevelse. Till skillnad från traditionella bubbelpooler de är mycket billigare och kräver bara en bråkdel av energin för att fungera. De finns också i flera olika storlekar, så du kan hitta en som passar din budget och dina utrymmeskrav perfekt.

 

Om du slutligen vill ha något lite annorlunda än traditionella bubbelpooler kan du prova en utomhusbadtunna i ek, som värms genom att elda med ved under. De är perfekta för dig som vill komma lite närmare naturen. De tenderar att vara dyrare än andra badtunnor men kan ge några av de mest minnesvärda och romantiska nätterna under stjärnorna.

 

 

Fler nyheter